Bedriftsyoga

Pga endret arbeidssituasjon har ikke Anita mulighet til å ha yoga i bedrifter lenger.

Om du ønsker yoga i din bedrift, kan du kontakt Gunn Bente Knudsen for tilbud.
Gunn Bente tilbyr også kurs i stressmestring sammen med Frisk i Nord.

Gunn Bente Knudsen
Mobil: 951 80 949
Epost: gunnknud@hotmail.com

Anita har skrevet litt om hvorfor yoga i bedrift kan være en god ide:

«..små hverdagsmirakler som løser opp både inni og utenpå en stressa kropp..»

Yoga i bedrift er en god investering. Med fysiske øvelser, avspenninger, pusteteknikker og meditasjon jobber man både med kropp og sinn. Stress setter seg ofte i rygg, nakke og skuldre. Muskel- og skjellettlidelser utgjør en stor andel av vårt sykefravær. Et avspent sinn gir mulighet for en avspent kropp. Derfor er yoga noe mer enn ren trening. Yoga er også et ypperlig stressmestringsverktøy! En jevnlig yogapraksis har mange fordeler; en sterkere og smidigere kropp, økt konsentrasjon, mer energi og tilstedeværelse. Ved å praktisere yoga utvikles fysisk og mentalt velvære for den enkelte, og man står bedre rustet til å takle hverdagsutfordringer.

Vi kan komme til din bedrift og gi en prøvetime, – slik at dere blir kjent med meg og den formen for yoga jeg tilbyr. Vi blir sammen enige om hva som passer best på din arbeidsplass. Noen ønsker å legge vekt på stressmestringsaspektet, og vil ha fokus på pusteteknikker, avspenning og meditasjon, andre igjen er mer opptatt av fysisk velvære og vil legge fokus her. Vi vil anbefale en kombinasjon av alle elementene, men de kan vektes ulikt. Det er også mulig å gjøre fysiske øvelser uten å bli svett; ha fokus på å løse opp i spenninger, gjøre øvelser som senere kan gjøres på kontorstolen. Det er opptil deg og dine medarbeidere hva dere velger. Og det kan endres underveis.

Vi legger vekt på at alle blir sett i timen, og får tilpasset øvelser om det trengs.

Det er mulig for bedriften å bestille kurs av 6 – 8 – (eller annet antall) uker, slik at de ansatte blir kjent med yogaens ulike elementer og kan ta i bruk disse på egenhånd. Evt så kan dere gjøre yoga sammen på arbeidsplassen etter endt kurs. Vi kan også komme på seminar i din bedrift og holde kurs f.eks i pusteteknikker, meditasjon eller øvelser som kan gjøres på kontorstolen.

Tyven barnehage har hatt yoga på sin arbeidsplass en gang i uka, og vi gjengir (med tillatelse) styrer Oline Ring sin oppløftende status på facebook etter en fredagsøkt:

«Kjennes bra ut at fredagskvelden e her. Hektisk uke som vanlig over men takk Gud for Yoga og Anita Berulfsen Steigre, som lærer oss små hverdagsmirakler som løser opp både inni og utenpå en stressa kropp:)))»

Legg igjen en kommentar