Om oss

Alle som puster kan gjøre yoga!

Yogateket er en liten yogabedrift, som ble startet av Anita Berulfsen Steigre i 2012. Etter å ha holdt kurs i barnehager og skoler i 3 år, flyttet Yogateket inn i Strandgt. 59, og Hammerfest fikk sitt første yogastudio. I løpet av 2016 kom det flere yogalærer til, og vi ble 4 yogalærere ved Yogateket. I desember 2018 flyttet vi ut av felles lokale, av ulike grunner.
Vi håper å samles igjen i fremtiden. I mellomtiden har Ellen yogakurs hos lokalene til kulturskolen, på Arktisk kultursenter – mens vi andre har pause fra undervisningen. Her er en kort presentasjon av oss:

Anita

underviser i klassisk yoga og taoistisk yin yoga. Hun har tatt 3 1/2 års yogalærerutdannelse fra Yogalærerskolen i Norge, samt yin yoga teacher training ved Yin Yoga Instituttet. Hun har spesialutdanning i yoga for gravide fra Yogalærerskolen og en ekstra modul i yang yoga fra Yin Yoga Instituttet. Hun har undervist i yoga siden 2012. Anita er utdannet bibliotekar og jobber på Hammerfest bibliotek med ansvar for barne- og ungdomsavdelingen.

For Anita er yoga et solid verktøy i hverdagen; det holder kroppen i orden og hodet på plass. Det gir energi og overskudd i hverdagen. Og så er det gøy!

Anita underviser ikke våren 2019.

hanne-yogaHanne

Hanne er utdannet hjelpepleier og bioingeniør, og jobbet som det siste fra 2002 – 2015. Godkjent som MediYoga instruktør siden 2016, hos MediYoga Norge, mediyoga.no

Oppdaget yoga tidlig på 2000- tallet, med litt sporadisk utførelse både på treningsstudio og hjemme. Hanne har praktisert yoga jevnlig siden 2015, og i dag er yoga blitt en livsstil. Det er kundalini yoga og MediYoga som praktiseres til daglig, men hun liker også klassisk yoga og yin yoga. 

Hanne er opptatt av meditasjon og dens virkning, og det sammen med yogaøvelser og avspenning er viktige verktøy for henne i hverdagen.

Hanne underviser ikke våren 2019.

Gunn Bente

Gunn Bente er sertifisert Kundalini Yogalærer og har holdt kurs i kundaliniyoga siden våren 2016.
[mer info kommer]

Ellen

Ellen har vært instruktør i Medisinsk Yoga siden 2013 og har fordypning i Migreneyoga og hormonbalanserende yoga for kvinner. Hun har selv erfart yogaens kraftfulle virkninger – i en alder av 43 år ble hun mamma for første gang ved hjelp av yoga og yogiske verktøy. Høsten 2017 ble hun uteksaminert som Kundalini Yogalærer.

Ellen er utdannet fysioterapeut og spesialist i psykomotorisk fysioterapi. I august 2016 flyttet hun tilbake til hjembyen Hammerfest med samboer og barn, og driver nå Frisklivssentralen i Hammerfest kommune.

Ved Yogateket underviser Ellen i Kundalini Yoga og Migreneyoga (yoga ved migrene og spenningshodepine). Yogaens helbredende virkninger og som kraftfullt verktøy for å gi overskudd og robusthet i hverdagen er noe av det som opptar Ellen både i sin daglige yogapraksis og som yogalærer.

Ellen har egne hjemmesider:
https://www.ellensirkkanora.no/kundalini-yoga/

Og facebooksider – så følg henne der, for informasjon om kurs:
https://www.facebook.com/Kundaliniyoganord/

4 kommentarer om “Om oss

 1. Hei Anita!

  For en flott webside du har laget!
  Bildene på første siden var midt i blinken, tenkte med en gang på energi, sol og sommer. Jo mer jeg leser, jo mer skulle jeg ønske at yogateket var utenfor min stuedør. Du har virkelig havnet både på rett hylle og i rett skap.

  Stå på, du er en inspirasjon 🙂

  Klem fra din gamle skolevenninne
  Annette

 2. Gratulerer med kjempeflott hjemmeside, Anita! Liker veldig godt fagevalget og bildene du har valgt, det strutter av deg! Og så liker jeg den personlige stilen på teksten, det er fint å lese den. Lykke til med helgekurset i april, tipper det blir smekk-fullt!

Legg igjen en kommentar